لوبيا سبزبه دليل غني بودن از ويتامين‌هاي گروه B تقويت‌كننده فوق‌العاده سيستم اعصاب به شمار مي‌آيد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،لوبيا سبز طبع خنكي دارد. بنابراين از گرمازدگي جلوگيري مي‌كند و به جهت مدر بودن به دفع سموم بدن كمك مي‌نمايد. اين سبزي ارزشمند به دليل دارا بودن مقدار زياد اسيدفوليك و آهن قادر است تا حدودي در رفع كم‌خوني و پيشگيري از بروز حملات قلبي موثر باشد. همچنين لوبيا سبز به جهت مواد فيبري از افزايش قند و كلسترول بد خون جلوگيري مي‌كند.

يبوست و بواسير را درمان مي‌كند. فشار خون را كاهش مي‌دهد و به دليل غني بودن از ويتامين‌هاي گروه B تقويت‌كننده فوق‌العاده سيستم اعصاب به شمار مي‌آيد. به طور كلي لوبيا از باقالي بهتر و نفخ آن كمتر بوده ولي از نخود نفاخ‌تر است. لوبيا سبز را همه سنين مي‌توانند بخورند، اما كساني كه معده‌هاي ضعيف دارند يا بچه‌هاي كوچك به علت نفاخ بودن بايد آن را كمتر مصرف كنند.

خوب است بدانيد لوبيا سبز در مقايسه با لوبيا خشك بسيار كالري دارد به طوري كه در 100 گرم آن تنها 30 كالري انرژي نهفته است، در حالي كه در 100 گرم لوبيا قرمز و سفيد خشك 340 كالري و لوبيا چشم‌بلبلي 130 كالري انرژي نهفته است. البته ناگفته نماند هنگام طبخ از مقدار كالري انواع لوبيا اندكي كاسته مي‌شود./س

برچسب ها: لوبیا ، سبز ، اعصاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.