به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبكه العالم ؛ " نضال حماده " گفت: اظهارات " گیل دی کرچوف " مسئول بخش مبارزه با تروریسم اتحادیه اروپا درباره خطر بازگشت صدها اروپایی که در سوریه در کنار گروه های مسلح می جنگند نفاق سیاسی است؛ زیرا کشورهای غربی سال های متمادی جریانهای افراطی را مورد حمایت قرار داده اند، فرانسه از سال 2005 و قبل از آن در دهه 70 و 80 میلادی از این جریانها علیه اتحاد جماهیر شوروی سابق در افغانستان حمایت کرد.
هماهنگکننده امور مبارزه با تروریسم در اتحادیه اروپا هشدار داده است که در حال حاضر صدها اروپایی در کنار گروههای مسلح در سوریه میجنگند و بازکشت این افراد از سوریه به اروپا، این قاره را در معرض تهدیدهای امنیتی قرار خواهد داد. پاریس محل ملاقات های مسئولان ارشد گروه القاعده بود و من حامیان بزرگ مالی القاعده مانند "عبد الرحمن النعیمی" را می دیدم که به فرانسه می آمدند و در کنفرانس ها و سمینار ها شرکت می کردند.
وی تاکید کرد: ده ها نفر از کسانی که در زندان گوانتانامو در حبس بودند، اکنون در مناطق مختلف فرانسه مانند منطقه 14 پاریس و مارسی سکونت دارند؛ همچنین ده ها محل فعالیت گروه های افراطی در پوشش مسجد در پاریس وجود دارد که از مردم برای شرکت در "جهاد" در سوریه دعوت می کنند و همه این مساجد با حمایت فرانسه و قطر اداره می شوند.
این تحلیلگر سیاسی لبنانی افزود: درست است که برخی از مقامات امنیتی اروپایی درباره خطر این سازمان ها هشدار می دهند، اما سیاستمداران اروپایی به خاطر جنگ در سوریه از این سازمان ها حمایت مالی می کنند. بنابراین اکثر اظهارات اروپایی ها درباره خطر شبه نظامیان مسلحی که در سوریه می جنگند فقط نفاق سیاسی برای فریب افکار عمومی در اروپا است؛ زیرا این سازمان ها مطلقا خطری برای اتحادیه اروپا ندارند.
نضال حماده خاطرنشان کرد: فرانسه در جنگ با الجزایر به منظور مبارزه با اسلام میانه رو در این کشور، از اسلام قطری و سلفی افراطی حمایت کرد و عوامل این جریان را در پاریس سکونت داد.این روزنامه نگار لبنانی تأکیدکرد: نشستی روز پنجشنبه گذشته در سفارت انگلیس در پاریس میان برخی از سران مخالفان سوریه و مسئول پرونده سوریه در وزارت خارجه انگلیس برگزار شد؛ مسئول انگلیسی به افراد حاضر در نشست اطمینان داد که اروپا برای تغییر موازنه قوا در سوریه تلاش می کند، این اظهارات به معنای حمایت بیشتر از مخالفان در حوزه تسلیحات، آموزش و تامین نیروهای جنگی است.
نضال حماده اظهار داشت: من در دهه 80 در مساجد منطقه 11 پاریس نماز می خواندم؛ در آن زمان مبلغان افغان تحت حمایت مقامات فرانسه اقدام به جمع آوری کمک های مالی و دعوت به "جهاد" در افغانستان می کردند و امروز همان سناریو در حال تکرار است و ثروت قطر مسئولان برجسته فرانسوی و اروپایی را فریفته است.