به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان ، مسئول امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز گفت: با توجه به اینکه قیمت گوشت مرغ در طول سال دچار نوسان گردید و مشکلات عدیده ای برای مرغداران بهمراه داشت ، میزان جوجه ریزی مرغداران این شهرستان به بیش از 4 میلیون و 200 هزار قطعه رسید.
جلیل مظلومی افزود: از این تعداد جوجه ریزی 10 هزار و 50 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف در این شهرستان و شهرستانهای همجوار گردید .
مظلومی از ارائه تسهیلات و مواد یارانه ای به مرغداران خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح بهینه سازی مصرف سوخت در مرغداریها ، بیش از 50% از واحدهای مرغداری شهرستان از نعمت گاز طبیعی برخوردار می باشند.
خاطر نشان می شود: شهرستان نطنز دارای بیش از 90 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت تولید هر دوره یک میلیون و 600 هزار قطعه جوجه می باشند ./س