به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، متخصصان اطفال توصیه میکنند که والدین باید از مواد و ترکیبات آنتیاکسیدانی یعنی مجموعهای از ویتامینهای C، E، بتاکاروتن،سلنیوم و روی کمک بگیرند و توانایی بدن فرزندانشان را برای مقابله با ویروسها و باکتریها افزایش دهند و مانع ضعف سیستم ایمنی هنگام آلودگی هوا، مواجهه با اشعه ماورای بنفش خورشید و... شوند.
همچنین از مصرف تخممرغ، کره و سایر مواد لبنی که حاوی ویتامین A است و نیز روغنهای گیاهی، جوانه گندم، و سبزیهای برگ سبز که غنی از ویتامین E است، در کنار ماهی و میوههای دریایی، جگر، گوشت قرمز و میوههای خشک مثل بادام و گردو که منبع خوب روی و سلنیوم است، نباید غافل شد.
اگر میخواهید در کنار بشقاب غذایی خود یا کودکتان یک منبع خوب آنتی اکسیدانی داشته باشید، میتوانید از سبزیهایی مثل گوجهفرنگی، کلم، اسفناج، کلم بروکلی و فلفل قرمز استفاده کنید.مس یکی از عناصر ضروری است که خاصیت ضدالتهابی و ضدعفونیکنندگی دارد.
دادن مولتی ویتامینها به کودک در صورتی که نقص یک ویتامین در بدن ثابت نشده باشد، ضروری نیست و در صورتی که از ویتامینهای محلول در چربی به میزان زیاد استفاده شود، احتمال مسمومیت وجود دارد./ب