علی اصغر عنابستانی، در حاشیه مسابقات نهایی انتخابی تیم ملی فرنگی جوانان ایران در شهركرد افزود: كشتی، ورزش اول ایران است و جوانان آینده دار ایرانی در این رشته ورزشی حرف زیادی برای گفتن دارند.
وی تصریح كرد: استعدادهای رشته ورزشی كشتی در استان چهارمحال و بختیاری، در حال شكوفایی است و استعدادهای این استان در كشتی، آینده درخشان و روشنی دارند.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری، می تواند یكی از قطب های كشتی فرنگی در رده های سنی نوجوان و جوانان باشد.
عنابستانی افزود: استان چهارمحال و بختیاری امسال، مسیر جدیدی را در ورزش كشتی آغاز كرده و ایجاد پایگاه استعدادیابی و خانه كشتی از جمله مهمترین برنامه ها برای توسعه رشته كشتی است.
وی گفت: این استان با توجه به اقلیم مناسب آب و هوایی ظرفیت های مطلوبی برای میزبانی رشته های ورزشی را دارا می باشد. /س