برداشت محصول سیر از دو هزارو200 هکتار از ارضی طارم آغاز شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مرکز زنجان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: برداشت سیرمحلی، صورتی، قرمز،سفید و رقم آذر شهر از دو هزارو 200 هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شد.

زنگنه بازار مصرف محصولات تولیدی را استانهای تهران، گیلان،قزوین، مازندران و کردستان اعلام کرد و افزود: محصولات برداشت شده به صورت پراکنده به اکثر نقاط کشورصادر می شود.

وی عمده ترین دلیل صادرات محصولات تولیدی را کیفیت بالای آن عنوان وتصریح کرد:جهاد کشاورزی شهرستان طارم ضمن توزیع نهادهای مورد نیاز کشاورزان جهت کشت این محصول اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی برای ارتقاء سطح دانش کشاورزان کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم ادامه داد: سیرترشی، چاشنی در صنایع غذایی برای تولید فرآورده های غذایی و به صورت تازه برای مصرف روزانه مورد استفاده قرار می گیرد.

زنگنه خاطر نشان کرد: دو هزار و 450 نفر بهره بردار در سطح شهرستان طارم اقدام به کشت محصول سیر نموده اند./س
برچسب ها: برداشت ، سیر ، طارم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.