زندگی در خوابگاه، دانشجو را به خود باوری می رساند

مهم ترین ویژگی زندگی در خوابگاههای دانشجویی این است که باعث می شود،دانشجو به یک خودباوری برسد و بتواند با شرایط موجود به راحتی خود را وفق دهد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر  دکتر جلال نژاد مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  با بیان این که    در حال حاضر  3700دانشجو در ۱۳ خوابگاه این دانشگاه (شش خوابگاه دخترانه، پنج خوابگاه پسرانه و دو خوابگاه متأهلین )ساکن هستند گفت: به نظرمن مهم ترین ویژگی زندگی در خوابگاههای دانشجویی این است که باعث می شود، دانشجو به یک خودباوری برسد و بتواند با شرایط موجود به راحتی خود را وفق دهد. خود، محیط ، توانمندی هایش را شناخته و اهدافش را به خوبی انتخاب کند که در این صورت دانشجو یک فرد پرتلاش، پرتحرک و موفق است که تحث تأثیر مسائل حاشیه ای اطراف قرار نمی گیرد و در همه مسائل اعم از مسائل معنوی، مذهبی، ورزشی و علمی می تواند حرکت پرشتابی داشته باشد.

 وی ادامه داد:طبیعی است که علیرغم تمام زحماتی که کشیده می شود محیط خوابگاه های ما کاملاً مطلوب نیست، البته ناگفته نماند که این مشکلات در تجربه زندگی غیر خوابگاهی هم وجود دارد. پس اگر همه ما بدانیم که چطور باید زندگی کنیم، خود را بشناسیم و در راستای آن اهداف و توانایی هایمان را به کار گیریم، مسایل عادی زندگی آنقدر که فکر می کنیم دردسرساز نخواهد
بود. پس باید دانشجویان را با انجام فعالیت های فرهنگی و ارایه اطلاعات خوب علمی و معنوی طوری تربیت کنیم که سبب شود تا دانشجو جزو موفق ترین ها باشد.
 
جلال نژاد افزود:در بحث زندگی دانشجویی و مسایل خوابگاهی ، تلاش ما این است که به تمام دانشجویان متقاضی خوابگاه بدهیم ، تراکم خوابگاهها را کم و محیط آرام تری ایجاد کنیم تا دانشجو بتواند علایق خود را نشان دهد. در عین حال که اهداف کلان فرهنگی را در دانشگاه دنبال می کنیم، بستر مناسبی نیز فراهم کنیم تا دانشجو بتواند آزادانه عمل کند، به راحتی حرف خود را
بیان و درک سیاسی بالایی پیدا کند، که در این راستا بحث کرسی های آزاداندیشی می تواند بسیار موثر باشد.

 وی با اشاره به این که اگر ما دانشجو را عضوی از خانواده دانشگاه بدانیم، دانشجو نیز خود را عضو این خانواده بداند، باعث می شود یکدیگر را در مسیر اهداف مشترک، بهتر بشناسیم عنوان کرد:اگر این اصل را که، دانشگاه به عنوان متولی علمی و فرهنگی و دانشجو هم به عنوان کسی که در این مسیر گام برمی دارد، بپذیریم آن موقع است که دغدغه دانشجوها نیز کمتر می شود.

مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  به دانشجویان توصیه کرد: دانشجویان ارتباط بیشتری با ما و حوزه های دانشجویی داشته باشند، از شرایط موجود و فرصت ها برای رسیدن به اهدافشان استفاده کنند، دانشگاه را جزیی از محل زندگی خود بدانند، مسایل و مشکلاتشان را با ما در میان بگذرانند و مطمئن باشند که مجموعه دانشجویی در راستای خواسته های آنها گام خواهد برداشت.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار