![تمهیدات ترافیکی مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330090_984.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، مهدی رستمی، پژوهشگر موسیقی مقامی در استان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره در خراسان شمالی گفت: فرهنگ و هنر شمال خراسان از غنای معرفتی و زیبندگی لازم برای برگزاری چنین جشنواره ای برخورداراست.
وی با اشاره به از دست دادن هنرمندان بزرگ در حوزه موسیقی مقامی همچون "پرویز دردی" و "ولی رحیمی" اظهارداشت: این جشنواره فرصت خوبی است تا بستر را برای معرفی و حمایت هنرمندان این هنر اثرگذار فراهم و با گسترش فضای پژوهشی، برغنای بیشتر آثار تولید شده در این حوزه بیفزاییم.
وی با بیان اینکه امروز بخشی از اصالت های موجود در حوزه فرهنگ و هنر منطقه به دلایل مختلف از دست داده ایم، افزود: نگاه ویژه مسئولان به این حوزه و بهره گیری و بها دادن بیش از پیش به قابلیت های هنرمندان و پیشکسوتان می تواند به تبیین هر چه بیشتر جایگاه موسیقی مقامی استان در حوزه هایی حتی فراتر از مرزهای این آبن و خاک و گستره بین الملل منتج شود.
رستمی با تأکید بر بهره گیری از ظرفیت فعالان عرصه پژوهش و نگاه ویژه به این حوزه در دل جشنواره های ملی موسیقی، گفت: مسئولان باید از این فرصت ها به بهترین شکل استفاده و به تمام جنبه های موجود در حوزه موسیقی توجه کنند.
وی ضمن ابراز خرسندی برای بهره گیری از نام خلیج فارس در قالب جشنواره های فرهنگی وهنری و حفاظت و حراست از این معنای ارزشمند ملی به وسیله زبان هنر، اظهارداشت: هنرمندان نقش به سزایی در حفظ و تبیین تقویت هویت ملی و سیاسی سرزمین ما دارند چرا که با بهره گیری از ابزارهای مختلف هنری می توان نام خلیج فارس را برای همیشه زنده و سرافزار نگه داشت.
یادآوری می شود، نخستین جشنواره ملی موسیقی نواحی خلیج فارس هفتم و هشتم اردیبهشت ماه سال جاری در خراسان شمالی برگزار می شود./س