به گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ دکتر مسعود بازگیر با اعلام این خبر گفت: این گروه پژوهشی متشکل از 14 عضو هیات علمی دانشگاه ایلام است که با هدف بررسی دقیق و کارشناسی ورود ریزگردها به مناطق مختلف استان تشکیل شده است.
وی افزود: پدیده گرد و خاک خسارت های زیادی به منابع آب و خاک، محصول های دامی و زراعی، جنگلی، صنعت و سلامت افراد وارد می کند.
عضو هیات علمی دانشگاه ایلام تاکید کرد: این اساتید تاکنون 13 پیشنهاد در خصوص آثار و پیامدهای گرد و غبار بر بخش های مختلف تهیه کرده اند.
بازگیر ابراز امیدواری کرد: با حمایت جدی مسوولان کشور و استان و اختصاص اعتبار مناسب بتوانند به تحقیقات علمی خود در این زمینه ادامه دهند.
وی بیان کرد: انجام مطالعات دقیق در بخش های مختلف کمک می کند راهکار مناسب برای مقابله با پدیده گرد و غبار را شناسایی و برنامه های کاربردی برای کاهش اثرهای زیانبار آنرا اجرا کنیم.
ویرود ریزگردهای از مرز غربی کشور با ایلام در سال های گذشته علاوه بر آلودگی هوا بویژه در شش ماه نخست سال طبیعت استان را تحت تاثیر قرار داده و منجر به خشک شدن بسیاری از درختان بلوط به عنوان گونه گیاهی غالب استان شده است/س.