ماش، در برنامه غذايي روزانه، جزومهم ترين منابع تامين پروتئين گياهي است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، ماش، در برنامه غذايي روزانه، جزومهم ترين منابع تامين پروتئين گياهي است و ارزش تغذيه اي بسيار بالايي دارد.
ماش براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي -عروقي بسيار مفيد است.
پتاسيم ماش نيز فراوان است؛ومصرفش به افراد مبتلا به پرفشاري خون توصيه مي شود. ماش از نظر منگنز و سلنيوم كه خاصيت آنتي اكسيداني دارند نيز غني است و خوردن آن موجب پيشگيري از بيماري هاي مزمن مي شود.
- اين ماده غذايي كاهش دهنده قند و چربي خون است
ماش براي درمان اسهال نيز مفيد است؛ضمن اينكه زودهضم هم هست و از آنجا كه ماده غذايي متعادلي است، مصرفش به ديابتي ها هم توصيه مي شود. البته بهتر است كه اين ماده غذايي به صورت جوانه مصرف شود.
بادام
بادام ها حاوي مقادير قابل توجهي از نوعي اسيدآمينه موسوم به آرجينين هستند كه اين اسيد آمينه در آرام كردن عروق خوني و تقويت جريان خون موثر است. همچنين ساير مواد خوراكي حاوي اين اسيد آمينه سودمند شامل نخودفرنگي، ماهي آزاد و گندم هستند.
چربي موجود در بادام از جنس همان چربي است كه درروغن زيتون يافت مي شود و به همين خاطر براي سلامت قلب مفيد است.
- بادام مي تواند ميزان كلسترول بد خون را پايين آورده و خطر بروز امراض قلبي را كاهش دهد.
-بادام همچنين براي درمان زخم روده، مثانه و اسهال مفيد بوده و بادام بو داده براي تقويت معده موثر است.
-بادام بسيار بيشتر از جو يا حتي اسفناج، ذخيره منيزيم دارد. /س

برچسب ها: ماش ، برنامه ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.