به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران قاسم نژاد در نشست شورای کشاورزی ساری افزود:پارسال یک واحد بروش قرقاول صنعی به ظرفیت دو هزار قطعه در روستای ورکی این شهرستان اقدام به تولید گوشت آماده طبخ قرقاول کرد که موفق شد در یک مرحله جوجه ریزی هشت ماهه، بیش از 2.5 تن گوشت قرقاول را با متوسط تولید هزار و 400 گرم فرآوری کند.
وی با بیان اینکه این فعالیت در راستای حمایت از تولید و به منظور تامین گوشت مورد نیاز شهروندان صورت گرفته است تصریح کرد: بیش از 70 درصد این گوشت در استان توزیع و مابقی آن از مازندران صادر شد.
مدیر جهاد کشاورزی ساری درباره گوشت قرقاول گفت: بیشتر گوشت قرقاول از انواع اسیدهای آمینه کمیاب بوده و منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین های 12B، B و 6B است.
قاسم نژاد افزود: وجود این عناصر معدنی و ویتامین های در گوشت این پرنده موجب شده که مصرف گوشت قرقاول داروی خوبی برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی، عقب افتادگی جسمی و بی خوابی باشد./س
تولید کنند رضا فرمانبر