وی در ادامه افزود: پیاده شدن احمدينژاد از قطار سوم تیر موجب توقف این جریان نشده و جریان سوم تیر حرکت خودش را با قویت و قاطعیت ادامه میدهد.
رسايي ادامه داد: در یک دوره برخی از آقایان اصلاحطلب شبیه این حرفها را میزدند که به نظرم در بین مردم خریداری نخواهد داشت؛ آقای خاتمی هم حرف از " نگذاشتن" میزد. مردم همان معاملهای را که در مورد آقای خاتمی میکردند، با آقای احمدینژاد خواهند کرد. اینکه دائما یکی بگوید نگذاشتند من کار کنم و گفتند سرت را زیر آب میکنم، از اینگونه تعابیر است.
وی با انتقاد از رئیسجمهور یادآور شد: احمدینژاد سال 84 به دنبال خدمت
بود که همان زمان نتیجهاش را گرفت. اگر به عملکرد دولت نهم در چهار سال
عمرش نگاه کنیم، شاهد اتفاقات بزرگی در کشور خواهیم بود. چرا در طول دولت
نهم کسی از بولتن و بولتنسازان حرف نمیزد؟
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه ما افتخار میکنیم که در سال 84 و 88 به آن احمدینژاد رأی دادهایم، خاطر نشان کرد: احمدینژاد بر خلاف اصلاحطلبان قرار بود جریان عدالتمحوری را دنبال و گفتمان انقلاب را اجرا کند اما احمدینژاد امروز عوض شده است و چون شیوههای قبلی را دنبال نمیکند، طبیعتا میزان خدمترسانیاش با گذشته تفاوت پیدا کرده است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا حرفهای دیروزاحمدینژاد بوی تهدید را نمیداند؟ اظهار داشت: بنده چنین احساسی ندارم چرا که هیچکسی نمیتواند نظام را تهدید کند. در دوران اصلاحات نمایندگان مجلس ششم حرفهای تندتری از احمدینژاد را میگفتند اما هیچکاری نتوانستند بکنند؛ لذا حرفهای غیر اخلاقی هیچ تاثیری نخواهد داشت جز اینکه مدعیان دروغین را رسوا کند.
رسایی تصریح کرد: اینکه آقای احمدینژاد میگوید از این و آن پرونده دارد درست نیست، چرا که اگر این ادعا درست بود، باید این اسناد و مداراک را از طرق قانونی پیگیری میکرد.
نماينده تهران افزود: افرادی سر آقای احمدینژاد را زیر آب میکنند که دور و
برش هستند، احمدینژادی که در سال 84 در اوج عزت بود، کسی که مورد بغض
و کینه دشمنان انقلاب اسلامی و رسانههای بیگانه بود را امروز اطرفیانش
تبدیل به بلندگویی کردهاند که رسانههای بیگانه منتظرند تنها حرف
بزند.امیدواریم خودش هرچه سریعتر متوجه شود.
وي با بیان اینکه برخی میخواهند القا کنند کاهش فاصله حکومت و مردم، عدالت، مقابله با اشرافی گری در ابتدا درست نبوده است، گفت: ما در آن دوره به شاخصها رأی دادیم و اکنون هم از رأی خود دفاع میکنیم.
*** حكم من خلاف مباني حقوقي و قضايي است
رسايي در بخش ديگري از اظهاراتش با تأیید خبر صدور حکم دادگاه درباره هفتهنامه «۹ دی» و با بيان اينكه این حکم بدوی است، افزود: هیئت منصفه دادگاه ویژه روحانیت بنده را از اتهامات وارده در
خصوص «۹ دی» تبرئه کرده و لذا صدور مجدد رأی در این زمینه تعجببرانگیز
است.
وی با بیان اینکه «بنده در این رابطه قصد اعتراض نداشتم» تصريح كرد: اما چون این حکم بر خلاف مبانی حقوقی و روال قضایی صادر شده
است و همچنین به احترام دادستان ویژه کل روحانیت و رئیس دادگاه این اعتراض
را انجام دادم؛ چراکه از حدود یک سال پیش و بعد از دستور در مورد بازرسی از
عملکرد مسئولان دادگاه، تغییر و تحولاتی رخ داده، تغییراتی که بعد از
مسئولیت آقای رئیسی و منتظری در دادگاه ویژه روحانیت به وضوح مشاهده میشود
و ما شاهد اتفاقات خیلی خوبی هستیم.
رسایی ادامه داد: حکمی که درباره بنده صادر شده، خلاف مبانی حقوقی است و منتظر تجدیدنظر در آن هستم.
وی اضافه كرد: شنیدهام دادستان کل دادگاه ویژه نیز به این حکم که به نظرم برای زیر سؤال بردن عملکرد رئیس جدید دادگاه صادر شده، اعتراض کرده است.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه تابع قانون است، خاطر نشان کرد: به حکم صادره درباره «۹ دی» اعتراض کرده و مسیر قانونی خود را طی خواهد کرد.
** يك سال و نيم حبس و توقيف نشريه حكم براندازان نظام است
رسايي افزود: حکمی همچون یک سال و نیم زندان، توقیف نشریه و ممنوعیت از یک سال فعالیت
مطبوعاتی احکامی است که برای براندازان نظام در عرصه مطبوعاتی صادر میشود.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آیا موضعگیریهای تند شما موجب شکایت از هفتهنامه «۹ دی» نشده است، گفت: اگر موضع تندی اتخاذ میکردیم، باید افراد زیادی شکایت میکردند اما اینطور نبوده است.
خبرنگاری همچنین از رسایی درباره انتشار کاریکاتور محمد خاتمی در هفتهنامه متبوعش پرسید که وی در پاسخ توضیح داد: طرحی که در «9 دی» منتشر شده بود پیش از «9 دی» در رسانههای دیگر نیز منتشر شده بود.
مدیرمسئول «۹ دی» ادامه داد: اگر قرار بود به خاطر این کاریکاتور با نشریهای برخورد شود، باید با روزنامههایی که قبل از ما آن را منتشر کرده بودند برخورد میشد؛ ضمن اینکه خود آقای خاتمی با این طرح یا کاریکاتور عکس یادگاری گرفته بود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برخورد با هفتهنامه 9 دی را سیاسی میدانید؟ گفت: قاضی در جایی گفته بود که نمیتوانم روند 9 دی را تحمل کنم، چون از لحاظ سیاسی با ما مخالف بود. کسی که چنین حرفی را میزند صلاحیت قضات ندارد. قاضی باید بیطرف باشد. وقتی که قاضی با این دید قضاوت میکند، نمیتواند راجع به پروندهای حکم صادر کند، در واقع قاضی از قبل نتیجهگیری کرده است که همینگونه گرایشات باعث تغییر و تحولات در دادگاه ویژه روحانیت شده بود چون گرایشات سیاسی نباید نقشی در صدور احکام داشته باشد.
خبرنگار یکی از رسانههای اصلاحطلب از عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس پرسید، چرا به حکم صادره علیه خود اعتراض میکند در حالی که توقیف سهم روزنامهنگاران اصلاحطلب است؟
رسایی پاسخ داد: اینکه توقیف سهم روزنامههای اصلاحطلب است به این دلیل است که برخی خبرنگاران اصلاحطلب با BBC و VOA ارتباط دارند و وزیری که از این خبرنگاران حمایت میکرد نیز، امروز کارشناس جریان ضد انقلاب و رسانههای بیگانه است.
** 9 دي مسير خود را با جهتگيري قبلي ادامه ميدهد
وی با تاکید بر اینکه «این هفتهنامه مسیر خود را محکم ادامه میدهد» گفت:
هفتهنامه 9 دی با همان جهتگیری قبلی سعی میکند که در فضای سیاسی کشور،
رسالت مطبوعاتی و رسانهای را انجام دهد. ما گزارش از دادگاه ویژه روحانیت
مربوط به هفتهنامه را این هفته منتشر خواهیم کرد.
رسایی در پایان افزود: عدهای بدشان نمیآید که اگر صدای انقلاب در کشور
بلند میشود صدای آن را خاموش کنند، ما تا جایی که میتوانیم از مبانی
انقلاب دفاع خواهیم کرد و خوشحالیم که مورد بغض و کینه رسانههای بیگانه
قرار میگیریم به طوری که بعد از اولین توقیف این هفتهنامه، بسیاری از این
رسانهها اظهار خوشحالی کردند.
انتهاي پيام/