به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران، جشنواره در دو بخش: پخت غذای سنتی - محلی و پخت غذای خوابگاهی (پخت در محل برگزاری) است و این مسابقه در گروههای دو نفره برگزار میشود.
این جشنواره از ساعت 17 روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در مجتمع کوی علوم پزشکی تهران آغاز و در همان روز به برندگان اول تا سوم هر بخش جوایز ارزنده ای اهداء میشود.
همچنین به اعتبار کارت تغذیه هر یک از اعضای گروههای شرکت کننده در قسمت پخت غذاهای سنتی - محلی مبلغ 30 هزار تومان به عنوان بخشی از هزینه تهیه مواد اولیه، اضافه میشود./س