عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: حمايت‌هاي غرب از گروهک‌هاي تروريستي چه منافقين و چه گروهک‌هايي که در ساير کشورهاي منطقه قرار دارد دير يا زود دامن غرب را مي‌گيرد.

"احمد شوهاني" نماينده ايلام،‌ شيروان، چرداول، ايوان و مهران در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به موافقت دولت آلمان در جهت پناهندگي "گروهک تروريستي منافقين" در اين کشور، گفت: کشورهاي غربي از طرفي شعار مبارزه با تروريست را مطرح کرده و از طرف ديگر با حمايت از آن‌ها به اقدامات تبهکارانه اين گروه‌ها دام مي‌زنند.

وي در ادامه افزود: کشورهاي غربي سال‌هاست که گروهک منافقين را جزو گروهک‌هاي تروريستي معرفي کرده‌اند اما اقدامات اخير نشان مي‌دهد که آن‌ها در مقابل ملت ايران ايستاده‌ و رويکرد آن‌ها رويکرد سياسي است.

شوهاني با تاکيد بر اينکه گروهک تروريستي منافقين وجهه خوبي در ايران و در فضاي بين‌المللي ندارند، تصريح کرد: پشتيباني و حمايت غرب از گروهک منافقين تحت فشار "لابي صهيونيستي" در خاورميانه در جهت اعمال فشار بر جمهوري اسلامي ايران است.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در پايان خاطر نشان کرد: حمايت‌هاي غرب از گروهک‌هاي تروريستي به‌خصوص منافقين دير يا زود دامنشان را مي‌گيرد، بنابراين اگر قرار بر خشکيده شدن ريشه تروريسم در جهان  هستيم بايد صادقانه رفتار کنيم اما متاسفانه اين صداقت در کشورهاي غربي وجود ندارد.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار