به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ مادران شیرده باید سعی کنند با موافقت پزشک اطفال رژیم غذایی سالمی داشته باشند سرشار از میوه ها و سبزیجات و محصولات لبنی کم چرب و البته مواد غذایی که سر شار از آهن باشد، گفتنی است، آهن در غذاهایی مانند لوبیا، نخود،عدس، لوبیا قرمز و نیز شلغم وجود دارد.
مادرانی که به رژیم غذایی خود اهمیت نمی دهند، شیر آنها دارای مقدار بالایی از آهن نمی باشد و در نتیجه نوزاد دچار فقر و کمبود آهن می شود که این کمبود آهن تاثیرات جدی بر رشد مغزی و جسمی کودک می گذارد.
پزشکان همچنین در مورد کودکان بزرگتر، توصیه می کنند تا غذاهایی بخورند که سرشار از آهن و مواد مغذی برای او باشد.