دکتر علی اکبر سیاری، فوق تخصص گوارش کودکان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
با بیان اینکه حساسیت غذایی از جمله عواملی است که سلامت کودکان را به خطر
می اندازد گفت : این نوع حساسیت در شیرخواران و کودکان شایع تر است .
وی
با اشاره به اینکه بیش از 170 ماده غذایی باعث واکنش ایمنی در بدن می شوند
اظهار کرد : شیر ، تخم مرغ ، بادام و بادام زمینی ، گندم و سویا شایع ترین
مواد غذایی هستند که ایجاد حساسیت می کنند .
این فوق تخصص گوارش با
بیان اینکه در دنیا 200 تا 500 میلیون نفر دچار حساسیت غذایی هستند اظهار
کرد : حساسیت غذایی ممکن است در پوست ، گوارش ، تنفس ، قلب و عروق و ...
باعث بروز تظاهرات شود .
وی در پایان با اشاره به اینکه حساسیت
غذایی در پوست به صورت کهیر حاد ، اگزما ، یا به صورت تورم بافت عمقی در
زیر پوست ، زبان ، دست و پا و اتفاق بیافتد خاطرنشان کرد: تظاهرات
آنافیلاکسی یا تظارهران عمومی به صورت خارش اطراف دهان ، احساس گرمی ، ضعف و
ترس و برافروختگی و ... ایجاد می شود ./ ح