مدیر اداره جهاد کشاورزی طارم گفت: 2 هزار و 350 هکتار از اراضی این شهرستان برای مقابله با ملخ مزارع کانون‏یابی شده است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران مسعود زنگنه اظهار کرد: ملخ یکی از آفات عمومی شهرستان طارم است که در صورت عدم کنترل مناسب خسارات قابل توجهی را به کشاورزان منطقه وارد می‏کند.

وی به ملخ مراکشی اشاره کرد و افزود: ملخ مراکشی یکی از خطرناک‏ترین ملخ‏های موجود در جهان بوده و در چهار سال اخیر در سطح شهرستان طارم به صورت طغیانی درآمده است.

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به بررسی‏های انجام شده، خاطرنشان کرد: آفت ملخ در جمعیت‏های زیاد تکثیر می‌شود و در سطح کانون‏های منطقه مشاهده شده است.

وی مشاهده ملخ در مزارع طارم را در نیمه دوم فروردین‌ماه هر سال عنوان کرد و ادامه داد: این آفت همه ساله در نیمه دوم فروردین‌ماه در کانون‏های ملخ و اراضی ملی مشاهده می‏شود.

زنگنه به اقدامات کنترلی اشاره کرد و یادآور شد: مقابله با آفت با کانون‏یابی آغاز می‏شود که خود کانون‏یابی نسبت به کانون‏کوبی انجام شده صورت می‏گیرد.

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به بروز این آفت پیش از موعد هر ساله، اظهار کرد: در سال جاری با توجه به گرمای هوا خروج پوره‏های ملخ زودتر از موعد اتفاق افتاده است.

وی ایام خروج پوره‏های ملخ را مقارن با تعطیلات نوروزی عنوان کرد و افزود: در اقدامی ضربتی نسبت به تشکیل اکیپ‏های کانون‏یابی و کانون‏کوبی اقدام شده است.

زنگنه به اقدامات انجام شده در ایام نوروز اشاره کرد و ادامه داد: در ایام تعطیل نیروهای کشیک نوروزی با انجام کانون‌یابی‏های مستمر با سمپاش‏های مستقر در منطقه اقدامات لازم را صورت دادند.

*سم‏پاشی 60 هکتار از اراضی طارم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم از سم‏پاشی 60 هکتار از اراضی طارم خبر داد و خاطرنشان کرد: در ایام تعطیل 60 هکتار از کانون‏های شهرستان توسط نیروهای دولتی و بدون صرف هیچ‌گونه هزینه جانبی سم‏پاشی شد.

وی به تشکیل اکیپ‏های سم‏پاشی اشاره کرد و ادامه داد: 20 نفر نیروی بخش دولتی در کنار 19 نیروی بخش خصوصی در شش اکیپ در سطح چهار مرکز خدمات ساماندهی شده است.

زنگنه سطح کانون‏کوبی را از ابتدای مبارزه تاکنون 2 هزار و 350 هکتار  عنوان کرد و گفت: تعداد سمپاش‏های به کار گرفته شده در این طرح دو دستگاه اونیماک دولتی، یک دستگاه یوال‌وی پاش پشت وانتی، دو دستگاه توربولاینر بخش خصوصی و 13 دستگاه انواع سم‌پاش بوده است.

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان طارم توجه به وضعیت موجود را مهم دانست و ادامه داد: پیش‏بینی می‏شود برای مبارزه با این آفت حداقل 7 هزار و 500 هکتار از اراضی شهرستان زیر‌پوشش قرار گیرد.

وی به کانون‏یابی و کانون‏کوبی صورت گرفته اشاره کرد و گفت: یکی از دقیق‏ترین و مناسب‏ترین نوع کانون‏یابی و کانون‏کوبی در سطح کشور در این منطقه صورت پذیرفته است.

برچسب ها: طارم ، ملخ ، مزارع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.