دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوههای ارگانیک، میوههایی هستند که هیچ گونه آلودگی شیمیایی ندارند و در کشت این میوه ها کود شیمیایی و آفتهای شیمیایی به کار نمیبرند.
وی تصریح کرد: در کشت این میوهها آفات از طریق روش های بیولوژیک از بین می روند.
وی خاطرنشان کرد: میوههای ارگانیک از خیلی از میوههایی با ظاهری زیبا و یک اندازه مفیدترند حتی اگر قسمتی از آنها آسیب دیده باشد و با از بین بردن این قسمت از آسیب دیده می توان از خاصیت آن به طور کامل برخوردار شد.
وی عنوان کرد: اما ترجیحا هر میوهای را باید با مایع شست و هنگام مصرف پوست گیری کرد تا آفتهایی در قسمتهای بیرونی میوه از بین برود و از تمامی خواص میوه بهره برد.
وی در نهایت گفت: میوههای ارگانیک نیاز به شستن با مایع ندارند و به اندازه کافی خاصیت دارند ولی دیگر میوهها باید بهتر است با مایع شسته شود./ح