به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران اصغر نقشی، افزود: بولاغ اوتی را به دلیل دارا بودن ویتامین "ث" نباید به صورت جوشانده و یا دَم کرده مورد استفاده قرار داد.
وی با بیان دلیل استفاده خام از این گیاه دارویی تشریح کرد: گرما موجب از بین رفتن مواد موثره و ترکیبات شیمیایی آن شده و میتوان آن را به همراه با غذا و به عنوان سبزی خوراکی مصرف کرد.
نقشی ادامه داد: تمامی قسمتهای بولاغ اوتی دارای خاصیت دارویی است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن اشاره به ترکیبات بولاغ اوتی یادآور شد: این گیاه از لحاظ انواع ویتامین ها نظیر"آ" و "ث" و همچنین املاح معدنی مورد نیاز بدن یعنی آهن، یُد و کلسیم غنی است.
وی از اثرات منفی این گیاه دارویی برای زنان آبستن اظهار کرد: با در نظر گرفتن این که مواد موثره بولاغ اوتی موجب انقباض و اسپاسم شدید ماهیچههای بدن میشود، نباید مورد استفاده زنان آبستن قرر گیرد.
نقشی تاکید کرد: بولاغ اوتی با توجه خاصیت خلط آور بودن، جوشانده آن قابل توصیه برای درمان التهاب دستگاه تنفسی برونشیت مزمن است.
منبع:خبرگزاری ایسنا