عضو ائتلاف براي پيشرفت با بيان اينكه نقاط ضعف دولت کنونی مسئله مدیریتی، شیوه رفتاری دولت و رابطه دولت با رهبری است، گفت: رفتار دولت در برخی مواقع به گونه‌ای بود که اعتماد جامعه به عقلانی بودن تصمیمات دولت کاهش یافت و این یک لطمه بزرگ به کشور بود و دولت با برخی عملکردهای خود ما را دیوانه کرده است.

 به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران؛ غلامعلی حداد‌عادل در همایش رئیس‌جمهور آینده در مسیر پیشرفت، مقاومت و عدالت که به همت اتحادیه اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد در ارتباط با واقعیت انقلاب اسلامی اظهار داشت: در پنجاه سال گذشته تقابل میان امریکا و شوروی مطرح بود اما بعد از وقوع انقلاب اسلامی تقابل اسلام‌گرایی و بیداری اسلامی با استکبار جایگزین شده است.

وی افزود: منشأ تحولات کنونی در جهان انقلاب اسلامی ایران متشکل از توده‌های مردمی است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در تفکرات غرب هیچ تحولی رخ نداده افزود: موضع‌گیری علیه کشور سوریه از سوی استکبار با هیچ معیاری قابل فهم نیست و در این دنیا جمهوری اسلامی اهل هیچ سیاست بازی نیست برای حق و حقیقت ایستادگی می‌کند و در نتیجه تحمل چنین کشوری برای آنها بسیار سخت است و هر روز توطئه های مختلف علیه ما اتخاذ می‌کنند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: توطئه‌های دشمنان از دیرباز تاکنون و افزایش روزافزون آن بی‌ارتباط با این تحلیل رهبری نیست چرا که دشمن می‌خواهد تجارب قبلی خود را در حوادث کودتای 1332 و روز ملی شدن صنعت نفت بار دیگر در کشور اجرا کند.

وی ادامه داد: دشمنان با اعمال فشارهای اقتصادی و هسته‌ای از ماه‌ها قبل به دنبال ایجاد آشوب و ناآرامی در کشور عمل کرده‌اند و قطعا اقدامات آنها با وجود ملت فهیم ایران به نتیجه نخواهد رسید چرا که آنها بذری در فضای سیاسی، اقتصادی کشور افشانده‌اند که مایلند حاصل آن را در انتخابات درو کنند.

حداد عادل بیان داشت: متأسفانه برخی از مردم با تبلیغات رسانه‌ای غرب به این مسئله فکر می‌کنند که اگر به طیف خاصی در کشور رأی دهند فشارهای اقتصادی کاهش و تعامل با غرب افزایش می‌یابد و در فضای سیاسی دانسته یا ندانسته برخی از افراد به دنبال ایجاد اختلافند. 

حداد عادل با اشاره به انتقال نرم قدرت در کشور تصریح کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی همین مسئله است و دشمن با دامن زدن به اختلافات می‌خواهد مانع این مسئله در کشور شود.

وی با بیان اینکه انتخابات فرصت طلایی در کشور است، تصریح کرد: برخی از مردم علیرغم اینکه ضد انقلاب نیستند اما فاقد تحلیل‌های درست سیاسی‌اند و فکر می‌کنند که اگر در انتخابات شرکت نکنند و یا به طیف دیگری رأی دهند تمامی فشارهای اعمال شده در کشور کاهش می‌یابد.

نماینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ورود اصولگرایان با تعدد نامزدها به انتخابات به مصلحت نظام نیست و ما با جمع بندی واحد وارد فضای انتخاباتی شده‌ایم.

حداد عادل در ارتباط با نقاط ضعف دولت نهم و دهم تصریح کرد: در این مسئله در مطرح کردن نقاط ضعف دولت قدری دست و بال ما بسته است و نمی‌توان این نقاط ضعف را بیان کرد به هرحال این دولت، دولت مملکت ما و اکنون مشغول فعالیت در کشور است و هرچه بخواهیم بگوییم سقفی دارد و دارای خطوط قرمز به حساب می‌آید.

وی در ادامه اضافه کرد: نقاط ضعف دولت کنونی مسئله مدیریتی و شیوه رفتاری دولت و رابطه دولت با رهبری است.

حداد عادل ادامه داد: رفتار دولت در برخی مواقع به گونه‌ای بود که اعتماد جامعه به عقلانی بودن تصمیمات دولت کاهش یافت و این یک لطمه بزرگ به کشور بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: عزل و نصب برخی وزرا در ماه‌های پایانی عمر دولت کاری عبث و بیهوده بود چراکه با این عمل تصویر عمومی دولت در تصمیم گیری‌ها برای جامعه غیرقابل فهم شد.

وی افزود: در بحث تقدیم دیرهنگام بودجه از سوی دولت به مجلس برای تصویب نهایی دچار مشکلاتی شدیم که متأسفانه این قبیل کارها نظایرشان از سوی دولت کم نیست. دولت با برخی عملکردهای خود ما را دیوانه کرده! 

وی در ادامه به نقاط قوت دولت اشاره و بیان داشت: بنده از حامیان دولت احمدی نژاد بودم و خصوصیات و ویژگی‌هایی همچون داشتن زبان مردمی، انتخاب افراد سالم برای کابینه، حضور در استان‌ها، عدم ایجاد بحران در اثر فشارهای اقتصادی در کشور و همچنین به چرخه در آوردن کشور زیر فشارهای اقتصادی از ویژگی‌های مثبت این دولت بود.

حداد‌عادل در تحلیل مفهوم تکنوکراتی ابراز داشت: سهم من از این مطلب صرفا به تحول ظاهری و پیشرفت های اقتصاد سرمایه داری در جامعه بدون در نظر گرفتن ملاحضات معنوی و انسانی مربوط می شود که در نهایت از دل تکنوکراتی سکولاریسم بوجود می‌آید.

وی در واکنش به اینکه برخی قالیباف را تکنوکرات می‌دانند، گفت: نه ولایتی و نه قالیباف هیچ کدام اهل این حرف‌ها نیستند منظور قالیباف از این مفهوم استفاده از تکنیک‌های مختلف برای پیشرفت کشور است که خدمات زیادی را هم در طول چند سال اخیر برای استان تهران انجام داده است.

عضو ائتلاف سه‌گانه انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: هیچ گونه اختلافی با دوستان خود همچون زاکانی، جلیلی و ... ندارم حتی آنها را انقلابی تر از خود می‌دانم و هر کدام که رئیس‌جمهور شود بنده هیچ مشکل ذهنی با این مسئله ندارم و بهتر است که با یافتن فرد مناسبی برای ریاست‌جمهوری و با در نظر گرفتن واقعیات و آرمان گرایی‌ها شخص مورد نظر را انتخاب کنیم.

وی در ارتباط با میزان آرا در نظرسنجی های ائتلاف‌ها و اختلاف موجود در این آرا اظهار داشت: در ائتلاف سه‌گانه رأی من و دوستان هر کدام بین 17 الی 18 درصد است و منشأ این نظرسنجی‌ها از سوی بسیج صدا‌و‌سیما و نیروی انتظامی و ... است. 

حدادعادل همچنين افزود: اگر چنانچه رأی من در نظرسنجی‌ها کمتر از بقیه دوستان شد برای چه باید بمانم ما مملکت را می‌خواهیم و باید به خاطر انقلاب فورا کنار برویم.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در ارتباط با مواضع قالیباف در فتنه 88 و عزت ائتلافش با قالیباف تصریح کرد: دیدگاه‌های ما در فتنه 88 متناقض نبود بلکه تفاوتهایی در آن وجود داشت و باید به شما بگویم در مجلس ششم اصلاح طلبان هر ساله در صدد برگزاری سالگرد 18 تیر بودند و قالیباف در آن زمان بعنوان فرمانده نیروی انتظامی مقابل اصلاح طلبان ایستادگی می‌کرد و به آنها باج نمی‌داد و نظر رهبری را به طور کامل در حفظ نظم و نظام ایفا می کرد.

حداد عادل در ارتباط با اینکه اگر چنانچه به عنوان کاندیدای نهایی در انتخابات ریاست جمهوری از سوی ائتلاف سه‌گانه معرفی نشد گفت: ما بدون اینکه قولی به هم داده باشیم تصمیم به کمک و همکاری با یکدیگر را داریم اگر چنانچه از بین ما سه نفر شخصی رأیش از ما بیشتر شد قطعا از او حمایت خواهیم کرد و باید به شما گوشزد کنم که در سن 68 سالگی وزیر شدن برای من هوسی نیست من و امثال ولایتی و قالیباف احتیاجی به این جور مقام‌ها و پست‌ها نداریم. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری بیان داشت: باید در نظر گرفتن واقعیات اقتصادی به طور علمی در این عرصه کار کرد.

وی افزود: افزایش 5 برابری یارانه‌ها را بسیار غلط و نادرست می‌دانم چرا که با واقعیات اقتصادی کشور هیچ گونه انطباقی ندارد و با افزایش 5 برابری مردم باید 8 برابر از جیب خود برای امرار معاششان پرداخت کنند.

عضو ائتلاف سه گانه در انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: یک فرد به تنهایی نباید در عرصه اقتصاد تصمیم گیرنده باشد و مسائل اقتصادی ایران فقط با داشتن علم حل و فصل نمی‌شود چراکه دشمن در این عرصه فقط علمی علیه ما رفتار نمی‌کند در میان کاندیداهای انتخابات کنونی بجز آل اسحاق هیچ اقتصاد‌دانی نداریم و سبحانی با وجود سلیقه‌های خاص خود بعید است که رأی بیاورد.

حداد عادل در ارتباط با کاهش وابستگی به نفت تصریح کرد: علی رغم شعار صرفه جویی که در چند سال گذشته در کشور سر‌دادیم معتقدم که هنوز کشور به صورت مصرفانه اداره می‌شود بنده اهل اصراف نیستم و پروژه‌ها و برنامه‌های مختلفی را در کوتاه مدت و دراز مدت برای ارائه دارم.

حداد عادل افزود: کلید حل مشکلات در بیانات رهبری است باید قدر ایشان را دانست و در مفاهیم همچون سبک زندگی باید اصلاحات لازم را انجام دهیم تا اقتصاد مقاومتی هم از این طریق به بهترین شکل محقق شود.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در پایان در ارتباط با مسائل فرهنگی در کشور خاطرنشان کرد: افتخار من این است که از نظر فرهنگی پیرو رهبری باشم و دیدگاه‌های ایشان را به طور کامل درک و اجرا کنم.

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
علی 14
۱۷:۱۵ ۳۰ فروردين ۱۳۹۲
کاملت با حرفاشون موافقم