به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، علیرضا ارباب افزود: تولید این میزان در دو واحد تولید پرورش قارچ این شهرستان انجام می شود.
وی اظهار کرد: بیشتر قارچ های تولیدی به بازارهای تهران و قم صادر می شود و بخشی از نیازهای این استان ها را تامین می کند.
ارباب با اشاره به اینکه این محصول یک مکمل غذایی مناسب به شمار می رود، افزود: قارچ سهم عمده ای از رژیم غذایی افراد را به خود اختصاص می دهد و با داشتن عناصری مانند آهن، مس، فسفر، کلسیم و قند ماده غذایی مناسب برای کودکان، بانوان و مبتلایان به دیابت به شمار می رود./ع