معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: 48 درصد دلایل مرگ و میر در کهگیلویه و بویراحمد مربوط به بیماری های قلبی عروقی است.

ˈسید رشید غفاریˈ در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: مهمترین عامل ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بیماری فشارخون است.
وی اظهارکرد: 20 درصد جمعیت بالای 30 سال این استان از بیماری فشارخون رنج می برند که تنها 10 درصد از این بیماران شناسایی شده و پنج درصد از بیماران مبتلا به فشارخون کار درمانی برای آنها انجام می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تاکید کرد: بر اساس یک تحقیق میدانی مصرف بالای نمک، غذاهای سرخ کرده، استفاده از روغن جامد و گوشت قرمز از مهمترین عوامل زمینه ساز بیماری فشارخون در استان کهگیلویه و بویراحمد گزارش شده است.
غفاری با اشاره به بالا بودن هزینه درمان و خطرناک بودن بیماری های قلبی عروقی بر لزوم توجه جدی به تغییر در سبک زندگی تاکید کرد.
وی مصرف ماهی به صورت منظم و هفتگی، پیاده روی روزانه به مدت نیم ساعت، کاهش مصرف نمک، استفاده از غذاهای بخار پز و آپز به جای غذاهای سرخ کرده از مهمترین راهکارهای پیشگیری از این بیماری است./ع
برچسب ها: مرگ ، میر ، قلبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.