![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، خرما یک خوردنی مغذیاست که گرسنگی را زود از بین میبرد و در عین حال برای آن دسته از آدمهایی که به شیرینیها علاقهمند هستند، انتخاب خوبی است.
واقعیت این است که خرماها کالری بیشتری نسبت به اغلب میوهها دارند، اما با وجود شیرینی در این میوه و کالری بالای آن مصرف مقدار مناسب از آن سبب افزایش وزن نمیشود.
در حقیقت اکثر انواع خرماها سدیم و کلسترول و چربی ندارند و به همین دلیل مصرف آن عارضه چندانی بهوجود نمیآورد.
خرما سرشار از فیبرهاست. هر 10 عدد خرما حدود 234 کالری دارد و وجود کلسیم و ویتامین ب6 و سدیم و اهن و پتاسیم و پروتئین آن را به یک منبع غنی ویتامینها و مواد معدنی لازم انسان تبدیل کردهاست.
سعی کنید خرمایی را انتخاب کنید که پوست ان نازک باشد و بوی بدی نگرفته باشد و همچنین روی سطح آن اثری از دانههای شکر دیده نشود.
خرماهای خشک معمولا تا یک سال در یخچال نگهداری میشوند. خرماهای تازه در صورت بستهبندی درست تا حدود هشت ماه در یخچال میمانند و در صورت نگهداری در کابینت منزل یکماه بیشتر قابل استفاده نیستند.
اگر خرما خشک شد با ریختن کمی آب گرم و یا حتی آب میوه شکل بهتری به خود میگیرد.
مراقب باشید که خرما را در محلی که اقلام بو دار همچون سیر وجود دارد، نگذارید زیرا خرما خیلی زود به خود بو میگیرد./ب