اين بار در اين گزارش به يک فرمول چند بخشي براي حل تکاليف کودکان خواهيم پرداخت.


به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ اگر شما فکر می کنید که تمرین هایی که معلم برای خانه در نظر می گیرد اهمیت زیادی ندارند، متقاعد کردن کودکتان برای انجام این کار بسیار مشکل است. ابتدا باید دلایل اهمیت و ارزش تکالیف و یادگیری را بدانید تا به کودکتان کمک کنید.
بعضی از مفاهیم آموزشی نیاز به تکرار و تمرین دارند و موقعیت یا مدت زمان کلاس در مدرسه امکان یادگیری آنها را فراهم نمی کند. بنابراین انجام تکالیف در خانه برای یادگیری کامل آنها ضروری است.
*انجام تکاليف با خود محوري کودکان رابطه مستقيم دارد
 گاهی معلم با تکالیفی که برای خانه در نظر می گیرد مفاهیم جدیدتری را آموزش می دهد. زیرا بعضی از مفاهیم را خود دانش آموز باید بدون کمک معلم و در قالب حل مسئله و یا تفکر در مورد یک موضوع به دست بیاورد. انجام تکلیف علاوه بر کمک به یادگیری مطالب درسی به کودکتان خودمحوری، مدیریت زمان، تمرکز و مسئولیت پذیری را آموزش می دهد. این مهارت ها در آینده کودکتان بسیار نقش دارند و تمرین های مدرسه می تواند بسیار در رشد این مهارت ها تاثیر داشته باشند.
 
*با واقعیت کنار بیایید
 بسیاری از کودکان علاقه ای به انجام تکالیف مدرسه شان ندارند. در دوره ای که کودکتان می تواند تفریحات جذابی مانند بازی های الکترونیکی و یا برنامه های متنوع تلویزیونی داشته باشد، شما نباید توقع داشته باشید او با علاقه مندی و اشتیاق و بدون حواس پرتی پای درس و مشق بنشیند و دانش آموز فعال و کوشایی باشد. شما هم به عنوان پدر یا مادر باید این موضوع را بپذیرید اما این به معنای موافقت و تائید کودک نیست، موضوع مهم فقط فهمیدن احساس کودکی است که اطرافش پر است از سرگرمی و اتفاقات هیجان انگیز. واقعیت این است که نوشتن تکلیف برای کودک کار جذابی نیست، پس با درک این مساله او را مجبور کنید که در خانه درس بخواند.  
*کودکانتان را همراهي کنيد
سعی کنید به جای اینکه فقط صفحه ی تکلیف های کودک را بشمارید او را برای انجام تکالیفش همراهی کنید. شیوه ی بسیاری از پدر و مادرها برای ترغیب کودک به انجام تکالیفش روش هایی مثل تهدید کردن، رشوه دادن، داد زدن یا وعده های دروغ است. اما آیا هیچیک از این روش ها به کودکتان انگیزه ی درس خواندن را داده است؟ ممکن است شما با انجام این کارها بتوانید او را مجبور کنید تا تکالیفش را بنویسد و درس هایش را بخواند اما رفتار او در برابر انجام وظیفه ای که بر عهده او گذاشته شده است را اصلاح نمی کنید. روشتان را تغییر بدهید و نقش خودتان را از یک ناظر به یک همراه تغییر دهید. /ز
برچسب ها: فرمول ، جادویی ، فرزندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار