معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان گفت: از دی پارسال تاکنون 515 تن گوجه فرنگي و پياز در استان برداشت شده است.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران
بندرعباس غلام پور پيش بيني کرد تا پايان فصل برداشت حدود 350 هزار تن گوجه فرنگي از 14 هزار هکتار سطح زير کشت اين محصول در استان برداشت شود.

وی همچنین افزود : حدود 250 هزار تن پياز از 9 هزار و 500 هکتار زمين هاي زير کشت پياز در استان برداشت شود.

معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان گفت: هرمزگان به لحاظ تولید محصول خارج ازفصل ،سطح زير کشت ، توليد گوجه فرنگي و پياز جز سه استان برتر کشور است.

غلامپور افزود: بندرعباس ،رودان و ميناب بيشترين سطح زير کشت پياز و بندرخمير ،بندرعباس ،پارسيان ،ميناب و رودان بيشترين سطح زير کشت گوجه فرنگي را در استان دارند.

وی تصریح کرد: بيشتر گوجه و پياز برداشت شده از زمينهاي کشاورزي هرمزگان به استانهاي تهران ،اصفهان ،فارس و استانهاي غربي کشور ارسال مي شود.

برداشت گوجه فرنگي تا اول و پياز تا آخر ارديبهشت ادامه دارد. /س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.