معاون وزير امور خارجه ايران در آسيا و اقيانوسيه شايعات درباره خروج اتباع خارجي از كره شمالي را رد كرد و در خصوص ديپلماتهاي ايراني اعلام کرد که در حال بررسي شرايط است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پرس تي وي، عراقچي گفت كه تا قبل از 10 آوريل گزارش هاي متفاوتي از اينكه پيونگ يانگ از ديپلمات هاي خارجي درخواست كرده است تا اين كشور را ترك كنند.

وي افزود تا آنجا كه ما مطلع شده ايم وزير امور خارجه كره شمالي در يك جلسه از سفارت خانه ها و دفاتر بين المللي خواسته تا از نيازهاي آنان براي برقراري امنيت اين دفاتر باخبر شود.

چند روز قبل تعدادي از رسانه هاي غربي ادعا كردند كه كره شمالي به سفارت خانه هاي خارجي اعلام كرده است كه بعد از 10 آوريل نمي تواند امنيت آنان تضمين كند و اين افراد بايد به فكر ترك اين كشور باشند.

وي درباره ديپلمات هاي ايراني در كره شمالي گفت كه ايران در حال بررسي حساسيت موضوع است تا تصميمات مورد نياز اتخاذ شود.

سي ام مارس كره شمالي اعلام كرد كه در وضعيت جنگ با كره جنوبي قرار دارد و هشدار داد كه هرگونه تحريك از جانب سئول و واشنگتن مي تواند آتش جنگي كاملا هسته اي را بر افروزد.



برچسب ها: کره شمالی ، عراقچی ، ایران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار