محققان دریافتند خطرحملات قلبی در زنانی که توت فرنگی و زغال اخته زیادی مصرف می‌کنند در مقایسه با زنانی که ماهی یکبار و یا کمتر از این میوه‌ها استفاده می‌کنند 32 درصد کاهش می‌یابد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


انواع توت‌ها، حاوی میزان نسبتا بالایی از ترکیبات گیاهی به نام فلاونوئیدها می‌باشند، که این ماده در انواع غذاها از جمله شکلات، انگور، تمشک و بادمجان نیز موجود است.

بر اساس این تحقیق، فلاونوئیدها در رژیم غذایی به اتساع رگ‌های خونی کمک و از ایجاد پلاک در رگ‌ها که موجب انسداد عروق کرونر و حمله قلبی می‌شود جلوگیری می‌کند.

محققان اظهار داشتند: تغییر ساده در رژیم غذایی و استفاده از توت فرنگی و زغال اخته در رژیم غذایی هفتگی زنان تاثیر بسزایی در سلامتی دارد.

وی افزود: این ماده در سبزیجات و میوه‌ها نیز چنین عملکردی دارد و برای سلامتی مفید است./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، توت ، قلبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.