به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشين هوا، در ادامه اين گزارش آمده است كه احتمالا علت افزايش ميزان اين ماده سمي موادي بوده اند كه در دستگاههاي فيلتراسيون توليد مواد غذايي به كار رفته اند. در اين گزارش نام كارخانه خاصي در اين باره ذكر نشده است اما ذكر شده كه در حدود 140 نمونه گرفته شده از نوشيدني هاي الکلي ساخت كشور آلمان مشاهده شده كه ميزان آرسنيك موجود 10 ميكروگرم بيش از ميزان معمول در آب آشاميدني بوده است. اين گزارش در نشست ملي "انجمن شيمي آمريكا" مطرح شده است. "مهمت كوئلحان" از پژوهشگران دانشگاه فني مونيخ در اين باره افزوده است "زماني كه ميزان آرسنيك در نوشيدني ها بيش از ميزان ان در آب معمول مصرفي باشد، مي توان متوجه شد كه اين ميزان از منابع ديگري وارد آب شده است.گ وي همچنين خاطر نشان ساخت كه تحقيقات بيشتر در اين باره ادامه دارد. پژوهشگران معتقدند كه وجود "دياتومه" ها (نوعي جلبك) در دستگاههاي فيلتراسيون علت اصلي ورود اين ميزان از آرسنيك به نوشيدني هاي توليدي كشور آلمان بوده است.