به گزارش
خبرنگارعلمی باشگاه خبرنگاران، به نقل از ساینس دیلی، اولین مشکل زدن نمک بیش از اندازه به غذا اين است که سبب مشکلاتی مانند سنگ کلیه، فشار خون بالا و سایر بیماریها میشود، البته نمک بیش از حد کم هم سبب کاهش ید و سدیم مورد نیاز بدن و کندی عملکرد مغز و ضعف سیستم ایمنی بدن میشود.
همینطور استفاده از ظروفی که مناسب پخت و پز نیست نیز میتواند باعث از دست رفتن مواد مغزی و ویتامینهای غذا و همینطور در بعضی موارد مسمومیت برای افراد شود، ظروفی که در آنها فلزاتی مانند مس و سرب به کار رفته است، همینطور ظروف پلاستیکی.
همینطور استفاده بیش از حد از ادویهجات میتوانند سبب تغییر عطر و طعم غذا و بروز حساسیت در افراد گردد./ح