چغاله بادام تركيبات اسيدي ويژه اي دارد كه وجود آنها در معده از آسيب رسيدن به بافت معده و بروز سرطان جلوگيري ميكند. البته اين نكته را درنظر داشته باشيد كه اين ميوه خوش طعم بهاري از نظر ويتامينC كامل نيست.
اگر چغاله بادام را به اندازه بخوريد و نكات بهداشتي در مورد شيوه مصرف آن را رعايت كنيد مي توانيد از فوايد مهم آن مثل جلوگيري از گرفتگي عضلات بهره مند شويد. اين ميوه سبز رنگ كه در واقع بادام كال و نارس است سرشار از كلروفيل است. كلروفيل در بدن ما در مسير كانال گوارشي به توليد منيزيم كمك بسياري ميكند. منيزيم هم در كاهش گرفتگي عضلات نقش موثري دارد. بنابراين خوردن به اندازه و متعادل چغاله بادام تا اندازهاي ميتواند به بهبود گرفتگي عضلات شما كمك كند.
به
طور كلي مواد مغذي ميوه كال و نارس بادام كمتر از رسيده آن است و از نظر كلسيم،
آهن و به طور كلي املاح معدني نسبت به بادام رسيده در سطح پايينتري قرار دارد.
رسيده اين ميوه افراد را در برابر بيماريهايي مثل پوكي استخوان، افزايش كلسترول،
كمخوني و چسبندگي رودهها محافظت ميكند اما تا وقتي كال است اين ويژگيها را ندارد.
گفتني است ،چغاله بادام هايي كه مقداري تلخي دارند حاوي مقدار بسيار كمي اسيدسيانيدريك به علاوه تركيبي از سم خطرناك سيانور هستند. بنابراين بهتر است در خوردن اين نوبرانه هاي بهاري خوشمزه احتياط كنيد چون مصرف زياد آنها احتمال مسموميت به دنبال دارد./ع