به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از ساینس دیلی، تنقلات به دلیل وجود نمک زیاد و همینطور استفاده از روغن در ساخت آنها باعث می شوند تا فرد احساس گرسنگی و تشنگی بکند.
گفتنی است: خوردن غذاهایی که سبب بروز نفخ معده می شوند مانند پیاز، گل کلم و نیز کلم و لوبیا نیز در قبل از پرواز توصیه نمی شود، زیرا ارتفاع خود باعث افزایش فشار در بدن می شود و سبب می شود تا فرد دچار مشکلات گوارشی گردد.
پزشکان توصیه می کنند نوشابه های گازدار نیز قبل از سفر نوشیده نشود، همینطور غذاهای پرچرب خورده نشود، زیرا به دلیل عدم تحرک در هواپیما فرد نمی تواند با حرکت و با ورزش کالری بسوزاند و در نتیجه دچار اضافه وزن می گردد./ع2