کتاب های قرآنی، مفاتیح و صحیفه سجادیه با وجود گرانی کاغذ در سال 1392 با قیمت تمام شده مناسب به بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شوند.

"سید محمد حسین محمودی"، مدیرعامل اتحادیه ناشران قرآنی درگفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران با اشاره به تناسب قیمت تمام شده کتاب های قرآنی عرضه شده به بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با توان مالی افراد علاقمند به خرید چنین آثاری افزود: اعضای هیئت مدیره اتحادیه ناشران قرآنی کتابهایی در قالب قرآن، مفاتیح و صحیفه سجادیه را با قیمت مناسب به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می‌کنند.
وی در خصوص برنامه های دیگر اتحادیه ناشران قرآنی در سال 1392 گفت: در جلسه اتحادیه ناشران قرآنی که در روزهای قبل از بیست و پنجم فروردین ماه 1392 برگزاری می شود لیست برنامه ها و طرح های اتحادیه ناشران قرآنی درسال آینده اعلام می‌شود./ص
برچسب ها: نمایشگاه ، کتاب ، قرآن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.