به گزارش
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران از حفاظت محيط زيست استان قم، محمودعلي ركني گفت: برآوردها نشان ميدهد كه 80 در صد از دادههاي مورد استفاده مديران و تصميم گيرندگان، به لحاظ جغرافيايي با همديگر مرتبط اند.
ركني تصريح نمود: اين بانك اطلاعاتي، علاوه بر شناسايي نحوه پراكنش واحدهاي صنعتي استان قم در بررسي و تصميم گيري نيز بسيار موثر ميباشد.
مدير كل حفاظت محيط زيست استان قم افزود:براي آنكه داده ها قابل استفاده باشند، بايد تبديل به اطلاعات شوند. دادهها وقتي كه سازماندهي، ارائه، تحليل و تفسير شدند و به صورت قابل استفاده در تصميم گيري درآمدند، صورت اطلاعات به خود ميگيرند. بنابراين، اطلاعات جغرافيايي را ميتوان دادههايي مرتبط با زمين تلقي كرد كه بعد از پردازش، براي تصميم گير به صورت معني دار درآمده و در فرايند تصميم گيري داراي ارزش واقعي و قابل فهم ميشوند.
وي يادآور شد: سامانههاي GIS ميتوانند با استفاده از دادههاي فضايي و توصيفي ذخيره شده در خود، وظايف عديدهاي را به انجام برسانند و از اين رو پيادهسازي آن بهصورت يك ضرورت احساس ميشود، همچنين بانك اطلاعاتي مذكور براي ساير ارگانها، ادارات، نهادها و دانشجويان قابل استفاده ميباشد.
محمودعلي ركني در پايان گفت: اين مهم با همكاري كارشناسان اداره كل و با استفاده از نرم افزارهاي كاربردي طراحي شده كه در حال حاظر قابليت بروز رساني را دارا ميباشد، و علاوه بر رقومي بودن دادهها به منظور نقشه سازي و آناليز، اطلاعات توصيفي نيز تهيه شده است.