معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: سن و رژیم غذایی از عواملی است که شانس ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهند.


دکتر محمد‌جعفر صادقی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اگر چه این سرطان از جمله معمول‌ترین سرطان‌های بشر به‌ حساب‌ می‌آید اما به‌دلیل بهبود روش‌های غربالگری و تشخیصی، تعداد موارد جدید این بیماری و مرگ ناشی از آن به‌طور قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته ‌است.

وی با اشاره به اینکه سلول‌های سرطانی در سرطان روده بزرگ یا سرطان کولون در داخل بافت روده شروع به تکثیر می‌کنند، بیان کرد: این بیماری در هر سنی بروز می‌یابد اما میزان بروز در سن بالای ۵۰ سال بیشتر است و زمانی ‌که در مراحل اولیه تشخیص داده ‌شود، درمان‌پذیر است اما تشخیص آن در این مراحل هیچ‌گونه علامتی ندارد.

معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور عنوان کرد: سن، رژیم غذایی پرچربی، پرانرژی و کم‌فیبر، پولیپ‌ها، بیمارانی که قبلاً سرطان‌های روده بزرگ داشته‌اند و خانم‌هایی که مبتلا به سرطان تخمدان، رحم یا پستان بوده‌اند شانس ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد./ع

 

برچسب ها: ارتباط ، سن ، رژیم ، غذایی ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.