باي در گفتگو با
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران گفت: طلاق آسيبي شبيه مرگ و الدين بر فرزندان واعضاي خانواده وارد و تعادل روحي آنان را بر هم مي زند.
وي اظهار داشت: امروزه ارتباطات جنس مخالف پيش از ازدواج به صورت افراطي و لگام گسيخته صورت مي پذيرد و هيچ گونه اصول اخلاقي و انساني در اين روابط حاكم نيست.
باي عوامل اقتصادي، فقر، بيكاري شوهر، اعتياد، ترك زندگي خانوادگي، فساد اخلاقي و زنداني بودن شوهر را از دلايل گرايش به طلاق عنوان كرد.
اين آسيب شناس با اشاره به اينكه يكي از دلايل اصلي وقوع طلاق عدم شناخت صحيح زوجين پيش از ا زدواج است افزود: اگر جوانان آشنائي كامل از يكديگر داشته باشند و در اين صورت با هم ازدواج كنند زندگي مشترك پايدارتري خواهند داشت.
وي ادامه داد: ناكارآمدي دفاتر همسر گزيني آثار معكوس منفي داشته و توصيه مي شود كماكان جامعه نيازمند به معاصر سازي فرايند انتخاب مراسم و مناسك ازدواج به صورت سنتي شود.
باي ضمن اشاره به تاثير ازدواج هاي خياباني در روند افزايش طلاق اظهار داشت: در اين ازدواج ها علاقه به زودي فروكش مي كند و آنگاه متوجه عيب هاي رفتاري و شخصيتي هم نشده كه منجر به دعوا جدايي مي شود.
وي تاكيد كرد: با رشد شهر نشيني و صنعتي شدن يكي از مسائلي كه منجر به طلاق مي شود مسئله اقتصادي زنان است كه سبب حذف زن از خانه و خانواده شده و زمينه متلاشي شدن نهادمقدس خانواده را فراهم مي آورد.
وي اظهار داشت: اينكه امروزه در بعضي خانواده ها به طور عام داغ بدنامي به طلاق زده نمي شود باعث افزايش روز افزون طلاق خواهد شد.
باي با اشاره به تاثير طلاق بر زندگي فرزندان اظهار داشت: در بسياري موارد فرزندان دچار اضطراب و كمبود عاطفي شده و در بسياري موارد دختران خياباني افراد بزهكار و معتاد محصول چنين خانواده هايي هستند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: با ايجاد شرايط مناسب براي شناخت زوجين قبل از ازدواج و بدور از افراط و تفريط و از سوئي فراهم آوردن شرايط اقتصادي بهتر در ازدواج به موقع مي توان طلاق را كاهش داد./ز