سلطان افشار، کارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه حدود 80 درصد مردم کشور که نسل جوان هستند به گجت ها، ابزار آلات و شواهد تکنولوژی علاقمند هستند به
خبرنگار فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ابزارهای فناوری اطلاعات در ایران فروش خوبی دارند اما در بحث فرهنگی و آموزشی استفاده از آنها موفق عمل نکردیم.
وی افزود: با توجه به اینکه اصولا هیچ برنامه ای در حوزه فرهنگ و آموزش نداشته ایم مخاطرات زیادی در حوزه امنیت ملی وجود دارد و خارج از بحث های تکنولوژیک، داشتن مثلا یک گوشی هوشمند توسط هر فرد در یک کشور به نسبتی که هر کدام از یک نوع سیستم عامل استفاده می کنند می تواند مخاطرات امنیتی ایجاد کند.
وی اضافه کرد: فکر کردن به این مسائل افق های جدیدی را پیش روی مسئولان و مدیران این عرصه می گذارد و بطوری که گاهی اوقات ممکن است باعث ایجاد سیاستگذاری های مختلفی در کشور شود.
افشار با تاکید بر اینکه سطح سواد الکترونیکی مردم در کشور افزایش نداشته است اذعان داشت: یکی از دلایل ایجاد تشکل شورای عالی فضای مجازی در حوزه فرهنگی همین امر بوده و لازم است قبل از ورود هر نوع تکنولوژی ابتدا آموزش های لازم در خصوص استفاده از آن به افراد داده شود در صورتیکه هم اکنون عکس این شرایط در فضای تکنولوژی حاکم است./ح