به گزارش خبرنگار
علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران: به نقل از ایبیسی هلث کاهو با افزایش سوخت و ساز بدن مانع از بروز اضافه وزن میشود.
فلاوونوئید موجود در کاهو از بروز سرطان ریه و دهان پیشگیری میکند.
همچنین کاهو حاوی آنتی اکسیدانهایی است که مانع از ایجاد لکههای پوستی ناشی از افزایش سن میشود.
کاهو حاوی ویتامین k است که از پوکی استخوان پیشگیری میکند، ویتامین k آسیبهای مغزی را کاهش میدهد و احتمال بروز آلزایمر را به تاخیر میاندازد.
برگهای تیره کاهو ارزش غذایی بالاتری برخوردار هستند و نباید هنگام خرید دور ریخته شوند.
نحوه شستشوی کاهو اهمیت زیادی دارد زیرا که شستشوی نامناسب انگلها و آسودگیها را از بین نمیبرد و سلامت مصرفکنندگان را به خطر میاندازد./س