به گزارش
خبرنگار علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران و به نقل از پری ونشن، طعم نعناع طعم اصلی غذاها را کاهش میدهد ولی از کلسترولهای بعد غذاها را کاهش میدهد.
گفتنی است؛ جویدن آدامس بدون توجه به عطر و طعم احساس گرسنگی را کاهش میدهد و جویدن آدامس با طعم نعناع میل به مصرف غذاهای طعمدار را کاهش مید هد و برای جلوگیری از بین رفتن طعم غذاها حتما باید بعد از مصرف آدامس نعنایی مقداری نان خورد.
آدامس جویدن حتی نیاز دندانها به مسواکها را کم میکند و چربیهای دور قلب را کاهش میدهد و از بروز فشار خون نیز تا حدود 50 درصد میکاهد.
اگر هر روز آدامس بجوید بعد از مدت زمانی کوتاه میل شما به غذا کم میشود و احساس گرسنگیهای کاذب در شما از بین میرود./س