به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت : برای نخستین بار در استان یک زن کارآفرین با ابتکاری جدید توانست با استفاده از یک دستگاه مینیبوس و تجهیز آن به وسایل آشپزی نسبت به طبخ انواع غذاهای محلی اقدام کند.
فردین پورهادی با بیان اینکه مسافران زیادی در این رستوران پذیرایی میشوند افزود: برای تجهیز و راهاندازی این رستوران سیار 900 میلیون ریال هزینه شده است.
وی گفت: رستوران سیار غذاهای محلی گیلان در مناطق گردشگرپذیر و پر تردد مسافران از جمله موزه میراث روستایی واقع در سراوان رشت و عمارت کلاه فرنگی در پارک قدس رشت مستقر شده است / س