وی ادامه داد: کشور های پیشرو در صنعت گردشگری با نوآوری تجربه های جدید را در اختیار گردشگران قرار می گیرد که خود عامل تکرار بازدید از این مقاصد می شود .
همچنین این کارشناس گردشگری با اشاره به اینکه گردشگری با تمام پتانسیل های موجود در کشور، جدی گرفته نمی شود، خاطرنشان کرد: خلاقیت و نوآوری در خدمات و ارائه محصول جدید موجب تکرار دفعات بازدید می شود در نبود محصول و خدمات جدید تکرار تجربه جذابیتی نخواهد داشت.
وی افزود: اگر به داشته ها و ظرفیت های موجود در کشور بسنده کنیم گردشگران به محصول وفادار نمی ماند و در نهایت برای تکرار تجربه باز نخواهند گشت.
وی تصریح کرد: امروزه رقابت میان کشورها در حوزه گردشگری به وجود جاذبه ها خلاصه نمی شود بلکه در چگونگی بازارسازی و بازارداری در گردشگری و جذب گردشگران و پاسخگویی به انتظارات آنهاست.
مقدم با اشاره به جایگاه بازاریابی و تبلیغات در هیاهوی تبلیغات جهانی گفت: در هياهوي تبليغاتي عصر الکترونیک معرفي ظرفيت ها و پتانسيل گردشگري کشور و جذب توريسم از طریق شبکه های مجازی مغفول مانده به طوری که معرفی برخی از جاذبه ها و ظرفیت های کشور در قالب وبلاگ ها باقی مانده اند.
وی افزود: تحول و رونق گردشگری با توسعه محصول و خدمت این صنعت در قالب ایده های نوین در سایه توجه و سختکوشی دست اندرکاران، میسر خواهد شد.