اصلان عزیزی مجری طرح در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: این نوشابه طبیعی با بهره گیری از فعالیت مجموعه ای از میکرو ارگانسیم ها تولید مواد بسیار مفیدی برای بدن می نماید می تواد جایگزینی برای نوشابه های سنتک که اغلب با بهره گیری از مواد نگهدارنده در سطح کشور توزیع می گردد باشد.
وی افزود: عدم آلودگی به مواد شیمیایی مضر و نگهدارنده ها و رنگ های مصنوعی و بالا بودن ارزش غذایی حاوی اغلب ویتامین ها و اسیدهای آلی مفید برای بدن از دیگر مزیای این فناوری جدید در عرصه تولید مواد غذایی و کشاورزی به شمار می آید./س