به گزارش
خبرنگار علمی – پزشکی باشگاه خبرنگاران در ایام تعطیلات خیلی از افراد در طول سفرمواد غذایی خود را از رستوران ها و فروشگاههاتأمین می کنندکه بایدبه بهداشت این موادتوجه ویژه داشته باشندبه همین دلیل مأموران وزارت بهداشت برای حفظ سلامت مسافرین طرح تشدیدبازرسی از امکان توزیع موادغذایی را اجرا کردند.
بنابراین گزارش : این نظارتها و تشدیدآن ها در ایام نوروز باعث شد خیلی از رستوران ها کاملاً استاندارهای لازمه را رعایت کنند و شاهد هیچ گونه تخلفی از سوی آنها نباشیم .
شایان ذکر است که بیش از 200گروه بازرسی اعم از بازرسین وزارت بهداشت و تعزیرات در طول ایام نوروز فعالیت می کنندتا جلوی تخلفات رستورانها گرفته شود ./س