به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، درپی رسوایی های اخیر پیدا شدن گوشت اسب در محصولات غذایی چند کشور اروپایی ، این بار مقامات بهداشتی دانمارک خبر دادند از گوشت خوک به اسم گوشت گاو در رستورانهای این کشور استفاده می شود.
به
گفته مقامات دامپزشکی و غذایی دانمارک ، این گوشت ها به اسم گوشت گاو از
کشور لهستان به یک توزیع کننده در دانمارک فروخته شده و چندین رستوران در
این کشور و نیز خود لهستان که در آنها کباب ترکی طبخ می شد، از این گوشت ها
استفاده کردند.
روزنامه دانمارکی پولیتیکن هم دراین خصوص نوشت ،
فدراسیون مواد غذایی حلال در دانمارک، کنترل و بازرسی های بیشتر را درباره
نحوه ذبح دام ها و اینکه این دام ها در مجاورت خوک ها نباشند، خواستار شد.