به گزارش
خبرنگار علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب ام دي،دانشمندان با انجام ازمايشاتي روي 1500 داوطلب در يافتند کساني که از غذاي حاضري براي وعده هاي غذايي خود استفاده مي کنند بيشتر دچار تنش هاي عصبي و روحي مي شوند.
بررسي ها نشان مي دهند غذاي حاضري و سريع اشپزي کردن باعث مي شود تا ايده و قدرت تخيلي در خانوم ها کاهش يابد و قدرت تصميم گيري بسيار کاهش يابد.
گفتني است،کساني که وقت زيادي را براي اشپزي مي گذارند و با حوصله اين کارو انجام مي دهند در برخورد با مسائل و مشکلات زندگي راحت تر برخورد مي کنند و روح و روان ارام تري دارند.
نتايجات نشان مي دهند،خانوم هايي که براي اشپزي وقت مي گذارند و کمتر غذاي حاضري اماده مي کنند افرادي باهوش اند که به خود و کارهايي که انجام مي دهند اهميت قائلند و در برخورد با مشکلات با ارامش بيشتري روبرو مي شوند./س