پژوهشگران كشورمان موفق به فرآوري سيب زميني خاص با ويژگي هاي منحصر به فرد شدند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، فرآوري اين نوع سيب زميني در كشور  براي اولين بار با چنين قابليت و ويژگي هايي از نظر كيفيت بي نظير بوده است.
 
بنابر اين گزارش، اين محصول به گونه اي است كه به دليل پايين بودن ميزان قندهاي احيايي اين رقم، در حين سرخ شدن از سياه شدن رنگ پيشگيري كرده و همچنين با بالا بودن ميزان ماده خشك آن موجب مي شود تا در زمان سرخ شدن روغن كمتري جذب شود.
 
بر اساس اين گزارش، اين محصول جهت كشت در مناطق سرد كشور با تابستان نسبتاً خشك، مقاوم به بيماري هاي ويروسي، ميزان جذب روغن پايين و ميانگين برتري عملكرد نسبت به ارقام ديگر 25 درصد است./ز2
برچسب ها: سیب زمینی ، روغن ، فرآوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار