به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از هافينگتن پست ؛ نويسندگان اين مقاله ضمن هشدار به دولت اوباما در مورد ارتكاب يك حماقت از سوي دولت اوباما در ادامه افزوده اند "نبايستي به اقدام نظامي عليه ايران دست زد زيرا چنين كاري خطرناك خواهد بود." نويسندگان مقاله در ادامه با اذعان به موفقيت آميز بودن مذاكرات هسته اي اخير آلماتي مي افزايند "نتيجه مذاكرات هسته اي اخير آلماتي كه ميان نمايندگان هسته اي ايران و قدرتهاي جهاني انجام شد موفقيت آميز بوده است. مذاكرات كارشناسي استانبول نيز خوش بينانه بوده است. در نتيجه بسياري از كارشناسان به اين نظر رسيده اند كه مي توان با جمهوري اسلامي ايران از طريق ديپلماتيك به نتيجه مطلوب دست يافت."
نويسندگان مقاله با اذعان به "بي نتيجه" بودن تحريم هاي ضد ايراني وضع شده عليه كشورمان از سوي دولتهاي غربي مي افزايند "تحريم هاي ضد ايراني با هدف تغيير نظر جمهوري اسلامي ايران در زمينه برنامه هسته اي اش وضع شدند با اين حال شواهد نشان مي دهند كه ايران به پيشرفت هسته اي خود ادامه مي دهد و اين تحريم ها در تصميم ايرانيان تاثيرگذار نبوده است. ايران همچنان بر خواست اصولي اوليه خود يعني لزوم برسميت شناختن انقلاب اسلامي و حاكميت و استقلال جمهوري اسلامي ايران از سوي دولت آمريكا تاكيد ورزيده است."
نويسندگان اين مقاله با اذعان به عدم انعطاف دولت آمريكا در قبال برنامه هسته اي كشورمان و موضع زورگويانه آن دولت در اين باره مي افزايند "در استانبول، مقامات آمريكايي تا حدودي جزئياتي از طرح پيشنهادي خود را كه در نتيجه توافق در مذاكرات آلماتي حاصل شده بود را ارائه كردند. آنان خواسته هايي چون توقف غني سازي 20 درصدي اورانيوم و تعطيلي نيروگاه فردو را مطرح كرده اند اما در مقابل تنها فرصت معافيتي شش ماهه به كشورهاي مبادله كننده با ايران داده اند و مدعي شده اند كه خود نيز تا حدودي تحريم ها را كاهش خواهند داد. طبيعي است كه ايرانيان با اين پيشنهاد موافق نيستند زيرا كه ميان آنچه آمريكايي ها ارائه داده و آنچه از ايران مي خواهند عدم تناسب آشكاري وجود دارد."
نويسندگان مقاله با اذعان به ناكامي اوباما در ديپلماسي با كشورمان مي افزايند "اشكار است كه تاكنون كه اوباما در ديپلماسي با ايران شكست خورده است و اگر به همين رويه ادامه دهد تا پايان دوره رياست جمهوري خود نيز با شكستي استراتژيك در اين باره مواجه خواهد شد. دولت آمريكا نمي تواند دولتهايي چون دولت چين را نيز وادار به پيروي از تحريم هاي ضد ايراني نمايد و در اين زمينه نيز ناكام بوده است."
"ايران از نظر قابليت هاي بومي در زمينه فناوري هسته اي كشوري موفق است و هم اكنون غني سازي اورانيوم در سطح 4-3 درصد را با موفقيت انجام مي دهد. ايران مي تواند اگر مايل باشد غني سازي 20 درصدي اورانيوم را نيز انجام دهد. فعاليت هاي هسته اي ايران همگي تحت نظر آژانس بين المللي انرژي اتمي بوده اند و همواره بازرسان آژانس اذعان كرده اند كه مواد هسته اي از تاسيسات هسته اي ايران به خارج منتقل نشده اند."
نويسندگان مقاله با اشاره به كارشكني هاي رژيم صهيونيستي و فشار سران اين رژيم بر اوباما براي تحريك وي به تجاوز نظامي عليه كشورمان با توصيه به دولت اوباما مي نويسند "در اين ميان اوباما دو گزينه را پيش روي خود دارد. اوباما خود نيز تلويحا معترف است كه دولت آمريكا ديگر همچون گذشته قادر به ديكته نمودن خواسته هايش در خاورميانه نيست. اوباما در صورتيكه نخواهد با اين واقعيت مواجه شود ممكن است به همان دامي بيفتد كه جورج بوش رييس جمهور پيشين آمريكا افتاد و جنگ هايي ار در خاورميانه آغاز نمود. بوش در جهت خدمت به رژيم صهيونيستي و سلطه نظامي آن رژيم در منطقه عمل كرد و در مقابل به وجهه جهاني و منطقه اي آمريكا آسيب رساند."
نويسندگان مقاله در پايان به دولت اوباما توصيه مي كنند كه در مقابل كشورمان مشي ديپلماتيك را در پيش گيرد و به او توصيه مي كنند كه قدرت "انكار ناپذير" ايران را برسميت شناسد و در اين باره مي افزايند "تنها راهكار ممكن در مورد ايران در مقابل اوباما پيگيري روند "ديپلماسي جدي" و واقعي است. دولت اوباما مي بايستي جمهوري اسلامي اريان را بعنوان يك واحد سياسي پايدار برسميت شناسد و منافع ملي آن نظام را درك نمايد. اوباما نياز دارد تا درك كند كه ايران يك قدرت "انكار ناپذير" منطقه اي است و بازيگري مهم در خاورميانه محسوب مي شود."