مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: از آغاز تعطیلات نوروزی 8 هزار و 706 مسافر فرهنگی در اردبیل پذیرش و اسکان داده شده‌اند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل /احمد محمودزاده افزود: تاکنون 5 هزار و 908 فرهنگی در قالب یک هزار و 138 خانوار در نواحی یک و دو اردبیل، پارس‌آباد، مشگین‌شهر، خلخال، بیله‌سوار، نمین، سرعین و نیر مورد پذیرش قرار گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی انجام گرفته 65 مدرسه و 500 کلاس به صورت درجه یک تجهیز شده بود که به علت استقبال و حضور کم‌نظیر فرهنگیان تعداد 15 مدرسه و 103 کلاس به صورت در جه دو و 26 کلاس به صورت درجه سه تجهیز و در اختیار فرهنگیان قرار گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه این تعداد مسافر از 27 اسفند ماه تا امروز وارد استان اردبیل شده‌اند یادآور شد: به حول و قوه الهی و همت مدیران و روسای آموزش و پرورش و عوامل اجرایی ستادهای اسکان و مدارس پذیرایی از فرهنگیان به صورت مطلوب انجام می‌شود.

محمودزاده تصریح کرد: اغلب مسافران از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گلستان، همدان، البرز، کردستان، خوزستان، کرمانشاه، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، گیلان، هرمزگان، مازندران و یزد وارد استانمان شده‌اند./س 

 

برچسب ها: اردبیل ، اسکان ، فرهنگیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.