
این دسته از میوه ها حاوی فلاونید هستند که یک ترکیب طبیعی بوده و در برخی میوه ها، حبوبات و سبزیها وجود دارد که در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان نقش خود را به اثبات رسانده است.
همچنین افرادی که مصرف منظم این دسته از میوه ها را دارند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در خود کاهش می دهند.
نتایج تحقیق در این خصوص در مجله Clinical Nutrition منتشر شد.
گفتنی است؛ دیابت نوع 2 به خاطر ناتوانی بدن برای تولید و یا استفاده بیشتر انسولین بوجود می آید، هورمونی که گلوکز را در خون به انرژی تبدیل می کند./ب