
به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: مهم ترین شهرستان استان از لحاظ ثبت آثار تاریخی شهرستان بیرجند و مهم ترین شهرستان استان از لحاظ کیفیت آثار تاریخی فردوس است.
رضایی از صدور 101 فقره مجوز مشاغل خانگی در خراسان جنوبی در سال جاری در رشته های مختلف صنایع دستی خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته نیز 720 فقره مجوز مشاغل خانگی در سطح استان صادر شده است.
رضایی بیان داشت: از این تعداد 416 طرح به مبلغ 11 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات از بانک های عامل دریافت کرده و 304 طرح در سطح استان به دلیل عدم تکمیل پرونده موفق به اخذ تسهیلات نشده یا از دریافت تسهیلات انصراف داده و تعدادی نیز در مرحله معرفی به بانک های عامل قرار دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در ارتباط با مرمت آثار تاریخی استان افزود: از ابتدای سال جاری باغ مود، باغ سیدآباد، باغ بهلگرد، باغ اکبریه، باغ رحیم آباد و خانه های سردشت با اعتبارات امسال مرمت شده است.
رضایی آثار مرمتی در درست اقدام خراسان جنوبی را 350 اثر عنوان کرد./س