به گفته یک کارشناس تغذیه، مبتلایان به فشار خون می توانند از انواع خام و بدون نمک آجیل ها استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


مریم شیرمستی گفت: انواع مختلف آجیل خواص درمانی زیادی برای افراد دارند و از این حیث مصرف میزان معمول آن ها توصیه می شود.

این کارشناس تغذیه در خصوص خواص آجیل ها سخن گفت و تاکید کرد: انواع آجیل ها دارای خواص ضد سرطانی هستند و از این حیث مصرف مقادیر متعادل آن ها توصیه می شود.

شیرمستی با تاکید بر اینکه انوع آجیل ها حاوی مواد معدنی مفید و فیبر بالایی هستند، ابراز داشت: فیبر بالای آجیل ها سبب پایین آمدن اسید اوریک خون شده و مصرف مقادیر متعادل آن در مبتلایان به کلسترول و قند خون توصیه می شود.

به گفته شیرمستی فیبر بالای آجیل ها احتمال ابتلای افراد به یبوست را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

این کارشناس تغذیه در ادامه انواع آجیل ها را حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا شش و لیگنان ها دانست و ابراز داشت: از این حیث مصرف آن ها در پیشگیری از بروز بیماری ها و سکته های قلبی و عروقی مفید است.

شیرمستی همچنین مصرف بادام، فندق و سویا را در افزایش ترشح هورمون رشد در کودکان و نوجوانان مهم ارزیابی کرد.

به گفته شیرمستی مبتلایان به فشار خون می توانند از انواع خام و بدون نمک آجیل ها استفاده کنند.

این کارشناس تغذیه گفت: توصیه می شود افرادی که مشکلات دستگاه گوارش نظیر زخم روده، زخم معده و ورم معده دارند، از زیاده روی در مصرف آجیل ها خودداری کنند.

وی به افرادی که رژیم های لاغری دارند، توصیه کرد سعی کنند شیرینی های کوچک و خشک را انتخاب کنند و از خوردن شیرینی ها بزرگ و خامه ای خود داری کنند.

شیرمستی همچنین مصرف شکلات تلخ را برای این افراد توصیه کرد و گفت: بهتر است از مصرف انواع شکلات های رنگی خود داری کنند.

وی در پایان به همه توصیه کرد: تحرک و ورزش را در نوروز فراموش نکنند و حداقل نیم ساعت در روز ورزش کنند./ع

برچسب ها: کرمانشاه ، آجیل ، فشار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.